11-13 May 2018.
Old Truman Brewery,
London.

Fitness Timetable


Friday Saturday Sunday

*A limited number of walk-in places will be available to purchase on the day
Time
Collision-Style
Barry’s
BOOM Cycle
ThirdSpace
Another_Space
triyoga
F45
Xtend Barre
UN1T
10:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 10:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 10:30 (40 mins) - ThirdSpace
 
F45
45 mins
Friday 10:30 (45 mins) - F45
 
Trooper
30 mins
Friday 10:30 (30 mins) - UN1T
11:00
 
Spin
30 mins
Friday 11:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 11:00 (35 mins) - Another_Space
Rebecca Richmond 
Vinyasa Flow
Rebecca Richmond
20 mins
Friday 11:00 (20 mins) - triyoga
 
Barre
20 mins
Friday 11:00 (20 mins) - Xtend Barre
11:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 11:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 11:30 (40 mins) - ThirdSpace
Rebecca Richmond 
Inner Axis
Rebecca Richmond
20 mins
Friday 11:30 (20 mins) - triyoga
 
Trooper
30 mins
Friday 11:30 (30 mins) - UN1T
12:00
 
Spin
30 mins
Friday 12:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 12:00 (35 mins) - Another_Space
Matthew Cohen 
Qigong
Matthew Cohen
50 mins
Friday 12:00 (50 mins) - triyoga
 
F45
45 mins
Friday 12:00 (45 mins) - F45
 
Barre
20 mins
Friday 12:00 (20 mins) - Xtend Barre
12:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 12:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 12:30 (40 mins) - ThirdSpace
 
Trooper
30 mins
Friday 12:30 (30 mins) - UN1T
13:00
 
Spin
30 mins
Friday 13:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 13:00 (35 mins) - Another_Space
Rebecca Richmond 
Inner Axis
Rebecca Richmond
60 mins
Friday 13:00 (60 mins) - triyoga
 
Trooper
30 mins
Friday 13:00 (30 mins) - UN1T
13:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 13:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 13:30 (40 mins) - ThirdSpace
 
F45
45 mins
Friday 13:30 (45 mins) - F45
 
Trooper
30 mins
Friday 13:30 (30 mins) - UN1T
14:00
 
Spin
30 mins
Friday 14:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 14:00 (35 mins) - Another_Space
 
Barre
20 mins
Friday 14:00 (20 mins) - Xtend Barre
14:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 14:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 14:30 (40 mins) - ThirdSpace
Daniela Dodaro 
Vinyasa Flow
Daniela Dodaro
20 mins
Friday 14:30 (20 mins) - triyoga
 
Trooper
30 mins
Friday 14:30 (30 mins) - UN1T
15:00
 
Spin
30 mins
Friday 15:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 15:00 (35 mins) - Another_Space
Daniela Dodaro 
Vinyasa Flow
Daniela Dodaro
60 mins
Friday 15:00 (60 mins) - triyoga
 
F45
45 mins
Friday 15:00 (45 mins) - F45
 
Barre
45 mins
Friday 15:00 (45 mins) - Xtend Barre
15:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 15:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 15:30 (40 mins) - ThirdSpace
16:00
 
Spin
30 mins
Friday 16:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 16:00 (35 mins) - Another_Space
 
Barre
45 mins
Friday 16:00 (45 mins) - Xtend Barre
16:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 16:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 16:30 (40 mins) - ThirdSpace
Marcus Veda 
Golden Suryas
Marcus Veda
20 mins
Friday 16:30 (20 mins) - triyoga
 
F45
45 mins
Friday 16:30 (45 mins) - F45
17:00
 
Spin
30 mins
Friday 17:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 17:00 (35 mins) - Another_Space
Marcus Veda 
Golden Suryas
Marcus Veda
20 mins
Friday 17:00 (20 mins) - triyoga
 
Barre
20 mins
Friday 17:00 (20 mins) - Xtend Barre
17:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 17:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 17:30 (40 mins) - ThirdSpace
Marcus Veda 
Rocket Express
Marcus Veda
60 mins
Friday 17:30 (60 mins) - triyoga
 
Trooper
30 mins
Friday 17:30 (30 mins) - UN1T
18:00
 
Spin
30 mins
Friday 18:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 18:00 (35 mins) - Another_Space
 
F45
45 mins
Friday 18:00 (45 mins) - F45
 
Barre
20 mins
Friday 18:00 (20 mins) - Xtend Barre
18:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 18:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 18:30 (40 mins) - ThirdSpace
 
Trooper
30 mins
Friday 18:30 (30 mins) - UN1T
19:00
 
Equinox
50 mins
Friday 19:00 (50 mins) - Collision-Style
 
Spin
30 mins
Friday 19:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 19:00 (35 mins) - Another_Space
 
Barre
20 mins
Friday 19:00 (20 mins) - Xtend Barre
19:30
 
Cardio + Strength
30 mins
Friday 19:30 (30 mins) - Barry’s
 
HIIT
40 mins
Friday 19:30 (40 mins) - ThirdSpace
 
F45
45 mins
Friday 19:30 (45 mins) - F45
 
Barre
20 mins
Friday 19:30 (20 mins) - Xtend Barre
20:00
 
Spin
30 mins
Friday 20:00 (30 mins) - BOOM Cycle
 
Box HIIT
35 mins
Friday 20:00 (35 mins) - Another_Space
 
Trooper
30 mins
Friday 20:00 (30 mins) - UN1T
20:30
 
Zanna vs Shona
50 mins
Friday 20:30 (50 mins) - Collision-Style
21:00
21:30